_yolcu_ Admin
| Konu: bu şiiri okuyacaksın biliorm.. Salı Haz. 30, 2009 12:28 am | |
| Yine akşam oldu.. Ama bu defa başka… Zaman haşmetli, Zaman sessiz ve temkinli..
Sonunu bildiğim ama başlamaktan korktuğum bir şiir bu sefer ki… Farkındayım Deli cesareti benimkisi… Belki hiç bilmediğin, Belki de zaman zaman “ acabalara” emanet ettiğin Dolu dizgin sırlar vereceğim sana.. Önce başlığa gözün takılacak Merak ve meraksızlık arası bir tereddütle Okusam mı diye geçireceksin içinden Ama biliyorum okuyacaksın.
Bak işte buradasın.. Yine mısralarımın arasındasın
Soluğunun sesini duyabiliyorum Kalbin daha hızlı atmaya başladı öyle değil mi ? Yardımına ihtiyacım var şimdi Farkında değilsin ama Birlikte yazacağız bu şiiri..
Sen , gönül dergahı olacaksın Ben, daimiliği hedef almış misafir Sen, “aşk “olacaksın Ben,” aşık “ Sen , bilinmezlik olacaksın Ben,aşikar Sen , mısraların muhatabı olacaksın Ben , yazanı.. Sen , kaçan olacaksın Ben , inadına sana koşanı..
Başlıyoruz şiirim(iz)e.. Hazır mısın ? Sen kağıt olacaksın şimdi ben de kalem Korkma Ne acı dökülecek üzerine Ne de elem..
Kıpırdamadan dur şimdi olduğun yerde Kalem bir şeyler bırakacak üzerine…
“ Kaçmaya çalıştığın bütün duygular kapında artık Bu defa zili çalmadan, Kapıyı açmanı beklemeden girdim içeri.. Ya hoş geldin diyeceksin Ya da çık git..! Kalan veya giden taraf olmak umrumda bile değil Bunu sen de biliyorsun Derdim ; Dermanımı bulmak… Susman ya da konuşman önemli değil Suskunluğunda sakladığın ifadeleri sezdiğimi biliyorsun Aklınla ördüğün duvarları aşacak gücüm olsaydı Şiirimin esaretine zorlamazdım seni.. Yüreğime söz geçirecek dermanın kalsaydı İçimde tutar “ acabalarında “ saklardım seni…
Kimbilir hangi şarkı geçiyor şimdi yüreğinden? Hangi melodiyle anlatıyorsun içindekileri Belki de hiçbir zaman anlatamayacağın çelişkileri.. Anlatma zaten Unuttun mu Sen kağıtsın, ben kalem Sen susan tarafsın, ben duygularıyla cebelleşen
Şimdi ya “kal “ diyeceksin bana Ya da “çık git..! “ Kalan veya giden taraf olmak umrumda bile değil Bunu sen de biliyorsun Derdim ; Dermanımı bulmak..
Sonun’a geldim görüyorsun Ve şimdi son cümlemi duyuyorsun
“ seni seviyorum.. “
Aslıhan Özçelebi | |
|
sürur-u sine Admin
Mesaj Sayısı : 1280 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: bu şiiri okuyacaksın biliorm.. Salı Haz. 30, 2009 12:53 am | |
| off müthişmiş yaaa bizede böyle şiirler yazılır mı Allah'ım xD | |
|
mirza(: Admin
| |
sürur-u sine Admin
Mesaj Sayısı : 1280 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: bu şiiri okuyacaksın biliorm.. Çarş. Tem. 01, 2009 4:17 pm | |
| sonradan fark ettm şiiri yazan kadınmış xD
Neyse Allah'tan ümit kesilmez xP | |
|
(: Maide :) Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 276 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya/merkez
| Konu: Geri: bu şiiri okuyacaksın biliorm.. Cuma Tem. 03, 2009 10:32 pm | |
| ama gerçekten güzelmiş...bn ndn bu kdr gzl yazamıyorummmmm :S | |
|
(: Maide :) Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 276 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya/merkez
| Konu: Geri: bu şiiri okuyacaksın biliorm.. Cuma Tem. 03, 2009 10:32 pm | |
| gerçi bn şiir yazmayı uzun bi süredir bıraktım | |
|
[ mavi rüya ] Yeni Üye
| Konu: Geri: bu şiiri okuyacaksın biliorm.. Salı Tem. 07, 2009 6:03 pm | |
| Sonun’a geldim görüyorsun Ve şimdi son cümlemi duyuyorsun “ seni seviyorum.. “ [[[ çooOk gÜzeL ]]] | |
|