Nesai V.I.P
| Konu: HUFS (Hankuk University of Foeign Studies) Çarş. Haz. 17, 2009 7:58 pm | |
| Arkadaşlar Kore'de okumak isteyen olur mu bilmiyorm ama (ki ben varım:) ) ben yine de ekliym dedim. Bilgilerinize... HUFS, diğer dünya standartlarındaki üniversiteler gibi öğrencilerine çağın akımlarını kavrayıp geleceklerini bu doğrultuda şekillendirmeleri konusunda yardımcı olmaktadır. Kuruluşundan bu yana geçen yarım yüzyıl boyunca HUFS, akademinin dijital dünyayla bağlantısını sağlamak amacını gerçekleştirmek için kendi yapısını güçlendirmektedir. HUFS, bu amaç doğrultusunda başlıca üç görevi yerine getirmiştir: etkili yabancı dil eğitimi için gerekli olan altyapıyı oluşturmak; eğitim için yüksek verimli bir yönetim sağlamak ve dijital kampüsü başlatmaktır. Alıntıdır.Okulun web sitesinde dil seçeneklerinde Türkçe'ye de yer verilmiş. İncelemek isteyen arkadaşlara... http://www.hufs.ac.kr/user/hufsturkish
En son Nesai tarafından Perş. Haz. 18, 2009 1:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
buzul prensesi Admin
| Konu: Geri: HUFS (Hankuk University of Foeign Studies) Çarş. Haz. 17, 2009 8:05 pm | |
| ne diyelim hayırlısı olsun kübra Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş | |
|
Nesai V.I.P
| Konu: Geri: HUFS (Hankuk University of Foeign Studies) Çarş. Haz. 17, 2009 8:24 pm | |
| Amin inşAllah hepimizin hakkında hayırlısı olur | |
|