sürur-u sine Admin
Mesaj Sayısı : 1280 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya
| Konu: Öylesine Sevmiştim Ptsi Tem. 06, 2009 8:08 pm | |
| Şimdi gidiyorsun, git Bütün sabahları üşüdüğüm Bütün gördüğüm senli günlerim,onlarda gitsin İçimde bir şarkı Gözümde bir ışık kalmıştı herşeye inat Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin Yıldızları da alsana yanına gökyüzünden Sevdiğimiz şarkıları da Pencereme konan yusufçukları da Bana karanlığı bırak Beni bırak, beni böyle bırak Böyle ansızın, böyle yakışıksız Böyle anlamsız, böyle dağınık Öyle kapıda susuşun Öyle sarsak, öyle serkeş, öyle çerkes duruşun Öyle sağlam, öyle bir de vuruşun Koy beni sensizliğe Ve otursun içime kül gibi kor yangının
Şimdi gidiyorsun, git Hadi git Hepsi hepsi bir sevda benimkisi, al da git Hadi kanatma Hadi yıkma Hadi dokunma Zaten ben seni öylesine sevmiştim
Şimdi gidiyorsun, git Bütün sabahları üşüdüğüm Bütün gördüğüm senli günlerim,onlarda gitsin İçimde bir şarkı Gözümde bir ışık kalmıştı her şeye inat Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin
İbrahim Sadri | |
|
_yolcu_ Admin
| Konu: Geri: Öylesine Sevmiştim C.tesi Ağus. 29, 2009 11:53 pm | |
| dil "öylesine" sever ; gönül de "öylesine" ağlar zaten... | |
|
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: Öylesine Sevmiştim Salı Eyl. 01, 2009 12:28 am | |
| - _yolcu_ demiş ki:
- dil "öylesine" sever ; gönül de "öylesine" ağlar zaten...
hepsi hepsi bir sevda benimkisi... | |
|
_yolcu_ Admin
| Konu: Geri: Öylesine Sevmiştim Salı Eyl. 01, 2009 1:42 pm | |
| - sürur-u sine demiş ki:
- _yolcu_ demiş ki:
hepsi hepsi bir sevda benimkisi... "al da git Hadi kanatma Hadi yıkma Hadi dokunma.."diyemessin ama :* | |
|
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: Öylesine Sevmiştim Salı Eyl. 01, 2009 11:21 pm | |
| - _yolcu_ demiş ki:
- sürur-u sine demiş ki:
- _yolcu_ demiş ki:
hepsi hepsi bir sevda benimkisi... "al da git Hadi kanatma Hadi yıkma Hadi dokunma.."
diyemessin ama :* Zaten ben seni öylesine sevmiştim Şimdi gidiyorsun, git Bütün sabahları üşüdüğüm Bütün gördüğüm senli günlerim,onlarda gitsin İçimde bir şarkı Gözümde bir ışık kalmıştı her şeye inat Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin bunu derim ama | |
|