sürur-u sine Admin
Mesaj Sayısı : 1280 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya
| Konu: EBRU (: Cuma Tem. 10, 2009 1:16 pm | |
| Ebruli işte Yani buğulu sisli gibi degil Ebruli Adından belli Ebruli Birde bizim ebru var Bakmasını bilene var Bilmeyene yalnızca bir su Birde şu kız var Ebruli ebru Yani bakmasını bilene Rengarenk Bilmeyene zifiri karanlık Anlayana şiir gibi Anlamayana küfür gibi Tatmasını bilene bal badem Bilmeyene zehir Birde şu kız var Ebruli ebru Sevebilene bir ömür Sevemeyene ölüm gibi
Kudret Kobal [b] şairide tanımıyorum ama o beni tanıyo galiba xD | |
|
buzul prensesi Admin
| Konu: Geri: EBRU (: Cuma Tem. 10, 2009 1:20 pm | |
| | |
|
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: EBRU (: Cuma Tem. 10, 2009 1:26 pm | |
| eheheee beni sevmeyen ölsün | |
|
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: EBRU (: Cuma Tem. 10, 2009 5:54 pm | |
| Adım Nefret Olsaydı
Adım sevgi olsaydı eğer her yanı sarmak yerine sadece bir çift göz seçerdim kendime öylesine iki göz ki; baktığında şimşekleri getiren güldüğünde çiçekleri açtıran ve... ağladığında kalpleri durduran iki göz.
Adım aşk olsaydı eğer yüzlerce sahtekar yerine bir gül seçerdim kendime öylesine bir gül ki; açınca maviler getiren solunca karalar bağlatan ve... her yanıyla kırmızı kanatan bir gül.
Adım nefret olsaydı eğer fazla uzaklaşmazdım buralardan bir kız seçerdim kendime adı Ebru olan öyle bir Ebru ki o; başlarken ağlatan bitirirken ağlatan ve... nefretinde bile sevdiren Ebru. Barış Kapcan | |
|
buzul prensesi Admin
| Konu: Geri: EBRU (: Cuma Tem. 10, 2009 5:57 pm | |
| şiir çok güzelmiş ebru sen de ağlatma artık insafa gel nefretinde bile sevdiren vay be | |
|
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: EBRU (: Cuma Tem. 10, 2009 6:00 pm | |
| Ebrulara yazılmış ya ondan iki tane daha Ebru
En önce gözlerin dikildi bana Büyüdü kalbimde hissettiklerim... Riyasızca...düştüm bir heyecana Umutlu bir sevgi sana dilerim...
Ebru
Eni-sonu insanlar sevgiyle mutlanırlar... Büyüdükçe sevginin tadına katlanırlar... Renk renk işlenmiş gibi bir ebru gergefinde, Ümit sayanlar seni senle umutlanırlar... | |
|