| ..filmler.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
hattat Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 31 Nerden : antalya
| Konu: ..filmler.. Çarş. Haz. 17, 2009 10:30 pm | |
| Bir mektupla başlayan aşkın dokunaklı ve heyecanlı hikayesi. 5 saat önce izlediğim etkisinden halen kurtulamadığım film (p.s. i love you )not: seni seviyorum.. muhteşem..tavsiye ederim arkadaşlarKonu: Holly Kennedy (Hilary Swank) güzel, zeki bir kadındır ve hayatının aşkıyla evlidir; tutkulu, esprili ve tez canlı İrlandalı Gerry (Gerard Butler). Gerry amansız bir hastalık yüzünden öldüğünde, Holly’nin de hayatı kararır. Ona yardım edebilecek tek kişi, artık yanında değildir. Kimse Holly’yi Gerry kadar iyi tanımamaktadır. Neyse ki Gerry her şeyi önceden planlamıştır.
Gerry ölmeden once, Holly’ye sadece çektiği acıda değil, kendini yeniden keşfetmesinde de rehberlik edecek bir dizi mektup yazmıştır. İlk mesaj Holly’nin 30. yaş gününde, bir pasta ve –Holly’nin şaşırıp kalmasına neden olan bir bant kaydı şeklinde gelir. Kayıtta Gerry eşine dışarı çıkıp “kendisinin kutlamasını” istemektedir. Bunu izleyen haftalar ve aylarda, Gerry’nin yazdığı başka mektuplar, şaşırtıcı yöntemlerle gelir. Holly’yi yeni maceralara yollayan mektupların her biri aynı imzayla bitmektedir: Not: Seni Seviyorum/P.S. I Love You ......izledikten sonra yorumsuz bırakmayalım lütfen.... | |
|
| |
Nesai V.I.P
| Konu: Geri: ..filmler.. Çarş. Haz. 17, 2009 10:35 pm | |
| afiş sakat görünüyo ama umarım film öyle değildir | |
|
| |
sürur-u sine Admin
Mesaj Sayısı : 1280 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: ..filmler.. Perş. Haz. 18, 2009 7:22 pm | |
| izlemek daha nasip olmadı ama bikaç kişiden duyduğuma göre güzel filmmiş | |
|
| |
önemsiz Yeni Üye
| Konu: Geri: ..filmler.. Ptsi Haz. 22, 2009 12:05 am | |
| evet yorum silmek te iyimiş | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: ..filmler.. Salı Haz. 23, 2009 8:24 pm | |
| bi arkadaşım o filmi izleyipte ağlamayan var mıdır demişti... var mıdır??
çok güzeldi gerçekten | |
|
| |
büşra nur Yeni Üye
| Konu: Geri: ..filmler.. C.tesi Tem. 04, 2009 2:31 pm | |
| bencede çok güzel pek ağladım sayılmaz ama zaten ben kolay ağlayamam malesef | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| |
| |
hattat Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 31 Nerden : antalya
| |
| |
CaN Üye
| Konu: Geri: ..filmler.. Perş. Tem. 23, 2009 8:29 pm | |
| Gerçeklere dayanan “SAVAŞ TANRISI/LORD OF WAR” uluslararası silah ticaretini konu alan bir aksiyon macera. Film Soğuk Savaş’ın bitmesinin az bilinen sonuçlarını işliyor: Eski Sovyetler Birliği’nin elinde kalan muazzam yüklü silah stokunun gelişmekte olan ülkelere (özellikle Afrika’ya) satılması ve bunları satan silah tacirlerinin kazandıkları büyük paralar. Çoğu kişi bunun 20. yüzyılın en büyük vurgunu olduğunu düşünüyor. Sadece Ukrayna’da 1982-1992 yılları arasında 32 milyar dolarlık silah çalındı. Şu ana kadar herhangi biri ne yakalandı, ne de hüküm giydi. Film silah taciri Yuri Orlov’un dünyanın dört bir yanındaki maceralarını takip ediyor. En ölümcül savaş alanlarında bulunan Yuri, kendisine aman vermeyen İnterpol ajanının, iş hayatındaki rakiplerinin ve müşterileri arasında bulunan, dünyanın en kötü şöhrete sahip diktatörlerinden bazılarının hep bir adım önünde olmak için uğraşıyor. En nihayetinde bir de kendi vicdanıyla yüzleşmek zorunda kalıyor. | |
|
| |
| ..filmler.. | |
|