| bebeklik anıları.. ((: | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
(: Maide :) Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 276 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya/merkez
| Konu: bebeklik anıları.. ((: Çarş. Eyl. 02, 2009 4:18 pm | |
| Arkadaşlarr geçende annemle başbaşa kalınca ne konuşalım ne konuşalım diye düşündümm ve geçmişimi kurcalamaya karar verdim Mesela ; İlk konuşmalarınız... ilk adımınız... isimlendirilme sırasındaki [aile faciaları xDD] olaylar.. özele girmedenn üstten de anlatabilirsiniz.. yanii.. SİZ BİLİRSİNİZZ | |
|
| |
| Konu: siftah bendenn bereketi Allah'tan tbikii ;) ;) Çarş. Eyl. 02, 2009 4:23 pm | |
| ben mesela babamı beklermişim.geceleri babam eve gelmeden uyumazmışım.yani en son ben uyurmuşum. babam da geç gelirmişş hehee yani bnm uyku düzenimm bu yüzden böle heraldee hehe _ _ | |
|
| |
_yolcu_ Admin
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: Çarş. Eyl. 02, 2009 11:37 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: Perş. Eyl. 03, 2009 9:58 pm | |
| ablamlar okula giderken seyrederdim balkondann.bu sırada da balkon demirlerinin alt boşluundan bacaklarımı sarkıtır sallardımm (((: bnm için çok büyük bi zevkti açıkcası.. [2. katta oturuyoduk o zmnlarr ] | |
|
| |
sürur-u sine Admin
Mesaj Sayısı : 1280 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: Perş. Eyl. 03, 2009 10:13 pm | |
| bizde Zahide ablamgile gittiğimizde ikram edilen karpuz kabuklarını küçük parçalara ayırıp yoldan geçenlere atardık hep beraber aah aahh ne güzel günlerdi valla Bi keresinde de yurttan ayrılan bi hocanın arkasından herkes ağlarken biz yangın merdiveninde koşuşturmaca oynuyoduk Hee bi de tabi büşümle yurttan kaçyığımızı düşünmüşlerdi xD | |
|
| |
_yolcu_ Admin
| |
| |
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: Cuma Eyl. 04, 2009 3:15 pm | |
| ya gerçekten süperr komik ya | |
|
| |
_yolcu_ Admin
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: C.tesi Eyl. 05, 2009 1:16 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: C.tesi Eyl. 05, 2009 3:27 pm | |
| hani benzinliklerde araba yıkama yerleri varya bi yerden geçiyoonn da orda camlara fln bişiy geliyo dönerekk ya bn onlardan korkuyodum hehe | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: C.tesi Eyl. 05, 2009 3:31 pm | |
| bende amcamların evdeyken damdan amcamın kafasına tükürmüştüm sebebini bilmiyorum öle xD | |
|
| |
| |
| |
_yolcu_ Admin
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: C.tesi Eyl. 05, 2009 8:34 pm | |
| | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: Ptsi Eyl. 07, 2009 10:58 pm | |
| bigün amcamlara gitmiştik ben 5 yaşımda falandım galiba annemler düğün kasetlerinide götürmüşler (o zamanlar kasetler vardı ) Taktık annemle babamın düğününü izliyoruz hep beraber.Annem,babam,amcam,şenol abim,soner abim,ben...Bakıyorum düğündekilere, soruyorum bunlar kim diye annemle babama diyolar bu mine ablan bu pınar ablan bu murat abin ben niye yokum?? soner abimle şenol abim bile var ama ben yokum...O kadar sinirlendim ve üzüldüm kii anlatamam annemle babama soruyorum beni niye çağırmadınız.Diyolarki sen yoktun o zaman dünyada ben diyorum hayır vardım beni niye çağırmadınız baya bi ağlamıştım | |
|
| |
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: Salı Eyl. 08, 2009 5:09 pm | |
| ay ilahi senn beni niye caırmadınız ha hehh süpermmişş tbe yaa cok güldümm | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: Paz Eyl. 20, 2009 8:15 pm | |
| bugün bayram ziyaretine gittiğimiz evde bi teyze var o anlattı küçükken onlardayken o çamaşır sermiş balkonları yerden 1m kadar yüksek korkulukta yok.Ananemle o içerde sohbet ederken ben balkona çıkmışım Telde asılı olan lacivert pantolon çok dikkatimi çekmiş olacak yada izlediğim çizgifilmerin fazla etkisinde kalarak pantolona tutunup sallanmaya başlamışım Her ne kadar o zaman küçük ve hafif olsamda narin iki mandalın sıkıştırma gücü beni taşımaya yetmemiş ve ben paaat aşağıya yine baya bi ağlamışım | |
|
| |
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: Paz Eyl. 20, 2009 8:18 pm | |
| | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: Paz Eyl. 20, 2009 8:21 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: Paz Eyl. 20, 2009 8:26 pm | |
| hadi ordannn | |
|
| |
önemsiz Yeni Üye
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: Paz Eyl. 20, 2009 11:10 pm | |
| | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: Ptsi Eyl. 21, 2009 10:06 pm | |
| karpuzun kabukları (; | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: Salı Eyl. 22, 2009 3:14 pm | |
| hehe yine ben küçükken bunu çok iyi hatırlıyorum babacım sabah 5 gibi falan işten gelmişti.Yorgun argın hemen kendini yatağa atmış uyuyodu.Sabah annem kahvaltıyı hazırladıktan sonra bana babamı kaldırmamı söyledi.Tabi ben haince planımı önceden hazırlamıştım (hehe )Babamı yüzüne su dökerek uyandırmayı çok istiyodum annem içerdeyken mutfaktan bi sürahiye suyu doldurdum.Sürahide dolapta öyle boyumun yetişebilceği yerdede değil sırf bunun için sandalyeme çıkmıştım Neyse efendim hain planımı gerçekleştirmek için elimde bi sürahi su parmak uçlarıma basarak yatak odasına doğru ilerliyorum babam hala uyuyo (: Emelimi gerçekleştirmek için babamın uyanmaması lazım.Babamında uykusu hafiftir.Suyu döküpte uyanınca kızcağını biliyorum o yüzden kendimi garantiye almak için önce sessizcee "Baba kalk" dedim.Kendimin bile duymakta zorlandığı sesimi babamın duyması imkansızdı.Tabi haliyle babamda duymadı ve uyumaya devam etti.Ben su dolu sürahiyi aldığım gibi babacımın yüzüne boşalttım .Tabi babam sudan çıkmış balığa döndü.Bi kalktı.öyle bi baktı ki ben koştur koştur misafir odasına kaçtım.Annem geldi babama ne olduğunu soruyo babam bana kızıyo annem gülüyo ben misafir odasından bağırıyorum ama ben "Baba kalk" demiştiiiim | |
|
| |
| |
| |
Feenur Yeni Üye
| Konu: Geri: bebeklik anıları.. ((: C.tesi Haz. 12, 2010 4:43 pm | |
| Turistlere Hello donkey diyip kaçardım:lol: | |
|
| |
| bebeklik anıları.. ((: | |