| şarkıma karşılık ver bakalım.. | |
|
+4sürur-u sine buzul prensesi önemsiz _yolcu_ 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Salı Haz. 30, 2009 11:13 am | |
| YAĞMUR YAĞIYOOOORRRR SELLLER AKIYOOORRRR ARAP KIZI CAMDAN BAKIYOOOOR | |
|
| |
césarét hayLazı Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 209 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 30 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Salı Haz. 30, 2009 5:33 pm | |
| Üzeni yolla İsterse dönsün sonra Salla ardına bakma asla Yolla aldatan aldansın.. salla | |
|
| |
sürur-u sine Admin
Mesaj Sayısı : 1280 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Salı Haz. 30, 2009 9:01 pm | |
| Zıtlar kaçtı zıtlardan Nasıl ki kaçar ceylan aslandan Dayanamz kaçar çığ dağlardan Ne kadar anlar insan atlardan Çukura düştün havaya bakmaktan Ödelek oldun ödünü kopartmaktan Öldüremezsin ölümü Ne kadar uğraşsanda sen bir hiçsin üşümekten korkuyo gibi titreye titreye adım at Kaza gelince feza darlaşır Tedbirsizlik gerçektende pişmanlık verir Sen hem herşeysin hem de musibetsin Ona kalan bu ifrissin cebrail gibisn bazen seçemedin hala acaba hangisi sensin? Biraz alsan kaile ne zaman bitecek söyle bu ölü kayyule Sağım solum arkam sobe evet o yer benim Saçları lüle lüle yüzümü alıp gidiyorum hadi bana güle güle Yorgunellayım yoruldum gide gele güme Varmaya gidiyorum yarımdan tüme...
| |
|
| |
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Salı Haz. 30, 2009 9:04 pm | |
| illede uğruna ölmem mi gerek heder oldum aşkına bilerek kime özlem kimlere hasret sewemessin yok sende yüreeeekkk | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Salı Haz. 30, 2009 9:16 pm | |
| Yürüdüğün o yollara kendi peşinden iz bırak Kim ısrarcı sende bu kadar ayırt et beni fark et beni bardak gibi kır bırak beni Ama bırakma beni Bırak şu çocukluğu ikimizi de yakmak üzeresin Sakladığım sabır tükendi bende taşmak üzereyim Nereye kadar dayanacak ha bu kalp Al kendini git hadi kolo kalk Olsun kabul et beni her sözünle derya dalgalandı Varsın olsun ben bu aşka karşı yüzsüzüm Başım öyle bi döndü sanki başım öldü Herkes halimi gördü Ama sen değil Çünkü senin gözlerin işine geleni gördü... Ateşe verdim evleri Ağır ağır yürüyorum ateş içimden çıktı artık ben ateşten geçiyorum Artık SENİ SEVMİYORUM...
| |
|
| |
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Salı Haz. 30, 2009 9:22 pm | |
| waaayy ebru abla süper gidion bakıormdaa | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Salı Haz. 30, 2009 9:26 pm | |
| - césarét hayLazı demiş ki:
- waaayy ebru abla süper gidion bakıormdaa
ü bunlar bişi mi uzun süredir dinlemzekn hamlamışım sen beni lerleyen vakitlerde gör | |
|
| |
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Salı Haz. 30, 2009 9:27 pm | |
| hadi o zmn kapışaLım | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Salı Haz. 30, 2009 9:30 pm | |
| hadi ama ben kopyala yapıştır yapmıorum var mısın?? | |
|
| |
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Salı Haz. 30, 2009 9:33 pm | |
| césarét hayLazı "yokum" diyorrr.... | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| |
| |
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Salı Haz. 30, 2009 9:55 pm | |
| Gökyüzünden baktığımda insan karınca görünür yerden yükseldikçe cüssen giderek küçülür bugün esen rüzgarlar zerrelerimi aldı benden uçurdu dün koca bir ağacın yaprakları havada raksa tutuldu mevsimler ve yapraklar arası daim savaş - barış var ölüm yahut yaşam var, suçlular ve merhumlar kimse birinin ruhunu (eline) geçiremez ilahtan başka insan parayla satın alma yoluna gider insanı, ya başka?... Bilmem neden diyologlarınız bu derece laçka Hiç ölmeyecekmiş gibi günü gün etmeniz saçma içinde olanı bilmeden, bilinmedin bir kutuyu açma!... Evine dönmeye çalışan tırtıl gibiyiz bizler tehlikede tavsiye koleksiyoncusuyuz, güvenlerimiz engebede anılarımı düşünürken ben, yaralarımı hesapladım nefsimle yarış halindeyim, adımlarımı hızlandırdım önceden ferah, rahattım, üzüntüden zayıfladım birinin yaptığı yanlıştan ötürü ben ayıplandım iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım. | |
|
| |
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Çarş. Tem. 01, 2009 11:35 am | |
| Gül renginde Gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar gökyüzü ve Toprak uyurken Dolaşalım kumsallarda Çılgın kalabalık artık uzaklarda Yorulursan yaslan bana Sarılıp uyuyalım gün batımında
Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanadından bir tüy düşer İner döne döne gökyüzünden Hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden Haydi kalk gidelim bu şehirden Gün doğarken yada güneş batarken Belki kuşlar geçer üstümüzden Kanatlanır senin ellerinden Ellerinden | |
|
| |
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Çarş. Tem. 01, 2009 11:41 am | |
| Kim bilir ömrümün kaçıncı telaşı Sevgilim uğruna döktüğüm gözyaşı Şimdi yoksun diye düştüm bir hallere Kimse yokluğunda bunca özlenmedi
Olur ya bilmeden kırdıysam kalbini Bağışla bin kere bu ömrü halimi Nasıl unutsun yürek sevdiyse bir kere Çıkmayınca fikrin aklım bedeninden
Vur kır geç bu kalbi emrindir Her kahrın gönül kabulümdür Sen koş gel yeter ki Aşkından haber ver | |
|
| |
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Çarş. Tem. 01, 2009 11:49 am | |
|
En son sukut-u hayal tarafından Cuma Tem. 03, 2009 10:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Çarş. Tem. 01, 2009 8:52 pm | |
| sen dur yavaş yavaş her tur bana derler berduş bazen ağlarım yani bana gel öyle istemiyorsan güle güle tane tane katre katre aktı gözyaşlarım kör gözlerim seni özledim caddeyi gözledim,gözlerim kapalı kalbim yaralı yani bana küstün sen beni üzdün düzdür senin yolların seni kolladım kollarım bağlı kulağım sağır sen yoksun bebeğim neye yarar bu beden seni arar sensin elbet delisiyiz arar senin elinde karar benim kalbimde yara benim elimde yüzük bak bebeğim ne hale düştük ne namertler gördük mum gibi söndük canlı canlı gömüldük,emildik sövüldük,yenildik,süzüldük musA feAt güLşAh | |
|
| |
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Perş. Tem. 02, 2009 1:42 pm | |
|
En son sukut-u hayal tarafından Cuma Tem. 03, 2009 10:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Perş. Tem. 02, 2009 6:27 pm | |
| yaa bn anlamadım yaa şimdi şarkının hepsi mi yoksa bi bölümümü yaa??? | |
|
| |
buzul prensesi Admin
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Perş. Tem. 02, 2009 6:29 pm | |
| üstteki şarkıya karşılık gelcek bi bölümü =) pek öle olmamış galiba ama | |
|
| |
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Perş. Tem. 02, 2009 6:30 pm | |
| | |
|
| |
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Cuma Tem. 03, 2009 10:21 pm | |
| | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. C.tesi Tem. 04, 2009 11:37 am | |
| Kim bilir ömrümün kaçıncı telaşı Sevgilim uğruna döktüğüm gözyaşı Şimdi yoksun diye düştüm bi hallere Kimse yokluğunda bunca özlenmedi Olur ya bilmeden kırdıysam kalbini Bağışla bin kere bu ömrü halimi Nasıl unutsun yürek Sevdiyse bir kere Çıkmayınca fikrin aklım bedenimden Vur kır geç kalbi emrindir Her kahrın gönül kabulümdür Sen koş gel yeterki aşkından haber ver (Hadi leeeyn) | |
|
| |
CaN Üye
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Salı Tem. 07, 2009 2:45 pm | |
| olmz olmz bu iş olamz hç ylvarma bu iş olamz | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Perş. Tem. 23, 2009 8:19 pm | |
| seviyoru sevmiyorum Kaç yaprak var bilmiyorum Ben seni kopardım attım Kendimi toparlıyorum Var mı şimdi başka biri Onu bana benzettin mi Ne yaparsan yap o ben olmaz Parçaları sana uymaz Kendimi bunun için mi yorcam ben Kalbimi bunun için mi kırcam ben | |
|
| |
_yolcu_ Admin
| Konu: Geri: şarkıma karşılık ver bakalım.. Salı Eyl. 01, 2009 7:21 pm | |
| | |
|
| |
| şarkıma karşılık ver bakalım.. | |
|