| dinlediğin şarkıdan bi bölüm | |
|
+4sukut-u hayal (: Maide :) sürur-u sine buzul prensesi 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
buzul prensesi Admin
| Konu: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Paz Haz. 28, 2009 6:17 pm | |
| beğendiğiniz bi bölümü yazın bn başlıım xD
sen hiç yalnız kalmadın mı kalabalığın içinde derdine derman aramadın mı şişelerin dibinde -gripin- | |
|
| |
sürur-u sine Admin
Mesaj Sayısı : 1280 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Paz Haz. 28, 2009 6:32 pm | |
| seni bi kez daha yitirmeyi kaldırabilemiyor içim İçinde beyaz yalanlar olsa da bu şarkı senin için...
F.D. | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Paz Haz. 28, 2009 6:34 pm | |
| ben bi tane daha yazcam Çok zamansız gittiler Hiç acelem yokken Yarışır gibi sevme Herkes yendi sen yenme Hayat beni savurdu yerden yere Sen esme Ad koyunca büyüsü bozulur diye İsimsiz izinsiz içinden sev beni F.D. | |
|
| |
(: Maide :) Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 276 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya/merkez
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Paz Haz. 28, 2009 7:18 pm | |
| birgün gelir de unutrmuş insann en sevdiği hatıraları bile... | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Paz Haz. 28, 2009 7:35 pm | |
| Belki kavuşamam sana Ölümde gelir Bulutlara yazdım seni Yağmur yüreklim...
Onur akın | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Paz Haz. 28, 2009 8:26 pm | |
| ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum gecenin efkarı iniyor perde perde sevdanın hayali vuruyor arada bir içime |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Paz Haz. 28, 2009 8:34 pm | |
| Sözüm var söyleyecek gitmeden önce Belki bir daha dönmem geriye Yazık demek ne kadar zor geçen zamana Bakınca arkamda kalan yollara Bilsen de bilmesen de... Seni delicesine sevmek beni kahretsede Unut geçenleri unut her yalan gibi Eğer dünya fani ise ölümüne sevmek niye?? | |
|
| |
buzul prensesi Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Paz Haz. 28, 2009 8:39 pm | |
| dışarda yağmur yağıyor gitme vakti benim için biraz yürüsem altında belki yıkanır içim yüksek sadakat
En son buzul prensesi tarafından Paz Haz. 28, 2009 8:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Paz Haz. 28, 2009 8:44 pm | |
| Ne başkası oldu nede olacak Sen çalmazsan kapım açılmayacak Şimdi içimde yanan bu ateş sanmaki bir son bulacak Hiç utanmam gülüm divaneyim Parçalanmış dünyam viraneyim Seni herşeyden çok çok istedim Vuruldum avareyim Ne olurdu benim olsan Şu yaralarımı sarsan bıktım artık yol almaktan Önüme çıkıp durdursan Gidiyorum buralardan Tüm rüzgarlar senin olsun Benden ayrı rüyadasın Dilerim bir gün uyanırsın... | |
|
| |
buzul prensesi Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Paz Haz. 28, 2009 8:49 pm | |
| korkmuyorum artık senden gece. korkmuyorum hiç karanlık üzerime gel istersen sar beni ben kaçıp gitmem. korkmuyorum artık senden yalnızlık korkmuyorum artık hiç korkmuyorum. yüreğime vur vur istersen kalmadı hiç kaçıp gitmem.
sokaklarda yanımda dolaşan yağmur geceleri başucumda duran yağmur avucumda ellerin yerine yağmur vur yüzüme vur yüzüme. saçlarımda nefesn yerine yağmur dudağımda dudağın yerine yağmur gökyüzünden çaresizliğimi yağmur vur yüzüme hadi vur yüzüme -cem adrian- | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Paz Haz. 28, 2009 8:52 pm | |
| Canın sağolsun... Söyleyene değil söyletene bak demişler Yazdım sana çok şarkı Yazarım bi o kadar daha Umduğunla değil bulduğunla yetin demişler Seni bana nerden göndermişler Nasıl olupta kalbime kalbime eklemişler?
Ama olsun oyunlarından çok öğrendiğim var... Ama olsun zaman durur sana aşkım durmaz... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Haz. 29, 2009 11:46 am | |
| Ben yakın sen uzak ya sen yakınlarımda Ben ıraK.. Ansızın sızım yakardı en derinden..Sana her kavuşmam elzem.. Ben bu yangını söndürmem.. Herkesin tek hakkı var hem halime sorsalar anlar beni yangın paklar.. Kor alır canım ağlar Yetmez binBir (Ah) |
|
| |
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Haz. 29, 2009 12:43 pm | |
| derdime çare baytarım yoK dengeme destek tutki durayım şafak güneşin fermanı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı ama melek bir yandan şeytan bir yandaaaann başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem yo yo xD | |
|
| |
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Haz. 29, 2009 1:50 pm | |
| Vakti geLdi ayrıLığın...Ne yapsak boş... Kurtulamaz bu sevda bu amansız rüzgardan.... Yüreğimde saklı kalan anlılarla... Gidiyorum bu şehirdenn.. SevgiLim hoşçakaLL..... murat kekiLLi .. | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Haz. 29, 2009 1:52 pm | |
| gönül bağım aşk çiçeğim uğur böceğim Sana güller menekşeler morlar saçayım İste yavrum senin için zehir içeyim Bir tebessüm yeter bana gönül çiçeğim | |
|
| |
buzul prensesi Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Haz. 29, 2009 2:00 pm | |
| sıkıldım çook her dakika düşünmekten üzülmekten artık yook kalmadı gücüm düşmekten yenilmekten pişmanım erken vazgecmekten kendiiimden bu alem geçmiş kendinden ne gelir elden ?? -manga- | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Haz. 29, 2009 2:04 pm | |
| uzun oldu ne zor oldu Kalp yoruldu Dön gel Herşey kalsın yalnız aşkla dön gel Affettim kendini akla yalnız aşkla dön gel Yak gel bildiğin ne varsa Sat gel gözüm yok para pulda Yalnız sanadır bu hasret Dön gel vaktimiz daraldı zaten şu yalan dünyada Gel inadını sevdiğim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Haz. 29, 2009 3:33 pm | |
| Seni ilk gördüğümde yok oldum yalan oldum Baktım gözlerine ah o anda talan oldum Sonaaa kalan oldummm
Mevsimler geçerkeeen temmuz gelir giderken Çok istedim yanımda sen yoktunnn... Yıllar binler olmuuuş adaletin kaybolmuş O yeşil gözlerinde ben yoktum |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Haz. 29, 2009 3:41 pm | |
| yakışmıyor gözlerine kara bulutlar Sen ağlarsan figan olur biter umutlar Sen üzülme senin için bu gönlüm ağlar Sevdalımsın İstanbul mahşere kadar
Sokakların dert küpü Yolların yorgun yine Ne oldu sana böyle Söyle İstanbul söyle
Yamaçlarında kar var Güllerin solgun yine Kime dargınsın böyle Söyle İstanbul söyle | |
|
| |
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Haz. 29, 2009 8:12 pm | |
| Years ago when I was younger I kinda liked a girl I knew She was mine and we were sweethearts That was then but then it’s true Chorus I’m in love with a fairytale even though it hurts ‘Cause I don’t care if I loose my mind I’m already cursed Every day we start a fighting Every night we fell in love No one else could make me sadder But no one else could lift me high above I don’t know what I was doing When suddenly we fell apart Now a days I cannot find her But when I do we’ll get a brand new start Chorus I’m in love with a fairytale even though it hurts ‘Cause I don’t care if I loose my mind I’m already cursed She’s a fairytale yeah even though it hurts ‘Cause I don’t care if I loose my mind I’m already cursed | |
|
| |
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Haz. 29, 2009 11:55 pm | |
| Bakk yine başa döndü bu dünya.. Yine sona sardı aynı Kasett .. Bıktımm!!
bu monotonluk maratonu.. | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 12:12 am | |
| hayata dair hazır cevaplar var öyle çok düşünüp kendini heba etmezsen Biraz oku dolaş yaşa işte Kimseye kötülük etmeden Kimseye kötülük etmeden ah kim tatmış aşkı Gel sen inanma benim her sözüme Kelin merhemi olsa sürmez mi Aşkın yüzü olsa da gülerdi yüzüme
Kalbini kırarsa hayat Derin bir nefes al geçer Ah bu yanar döner hayat Küsme Gün olur rüyalarından geçer Korkucak bişey yok Nefes al gitsin Hayat güzel şey neticede... | |
|
| |
mirza(: Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 5:20 am | |
| . .Yaşına göre sen büyüksün, başına göre bi başkası Bizim tektir ama kiminin her gün değişir aşkısı İntihar ederken bile bir ’ya ölürsem’ kaygısı Çoktan aradığını unutmuş dalgın insan tayfası Kapıyı çalar ecel gözünden geçer ezel Gel bugün zoru becer gayrı ele ne geçer Bilmem ölüm kimi seçer? O gün kim öne geçer? Heba olan hayatına karamsar bir elveda. . (:
Ay olsan güneş doğunca batacaksın sen de her yıldız gibi Ah bıraksam üzerlerine saldıracaksın köpek gibi. Nefret. .
Ah tabi ya. Ölüm ani ya. Nasıl unutulur dünya fani ya? Çekip alır üzerinden ağırlığı ya tek hakim var gül baki ya
Oku belki furkanla yol bulursun çürük elmanın yanında bozulursun Üzülmez ki incitirken bu alem tek kalpliysen tek aşkın var
Öfkelenmek her insanın hakkıdır mayhoş olsa anlar her şekerden tatlıdır Huzur alna akındır susmak bazen hatadır, bazı kere de hayadır Hep senin bir yaptığın iyilik ve çıkardığındır. .
-KoLeRa- | |
|
| |
césarét hayLazı Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 209 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 30 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 8:17 am | |
| You change your mind Like a girl changes clothes Yeah you, PMS Like a bitch I would know
And you always think Always speak Correctively
I should know That you're no good for me
(CHORUS) Cause you're hot then you're cold You're yes then you're no You're in and you're out You're up and you're down You're wrong when it's right It's black and it's white We fight, we break up We kiss, we make up You, You don't really want to stay, no You, but you don't really want to go-o You're hot then you're cold You're yes then you're no You're in and you're out You're up and you're down
-KATY PERY- | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 9:56 am | |
| Düşündürdü yine beni gözlerin Her bakışın içimde ateş olur Beni benden alır senin sözlerin Biri biter ötekisi dert olur Geçmişte kaldı artık mutlu günler Deli gönlüm hala sana vurgundur Yeter artık yeter gönül feryad et Bir bakarsın düşlerin gerçek olur...
HALUK LEVENT
| |
|
| |
| dinlediğin şarkıdan bi bölüm | |
|