| dinlediğin şarkıdan bi bölüm | |
|
+4sukut-u hayal (: Maide :) sürur-u sine buzul prensesi 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
(: Maide :) Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 276 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya/merkez
| |
| |
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 11:35 am | |
| akdeniizz akşamlarıı bir başka oluyooor hele bir de aylardannn temmuz iseeee bambaşka oluyooorrr oluyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr | |
|
| |
mirza(: Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 12:55 pm | |
| al bu dünya al senin olsun benim hiç gözüm yok hepsi senin olsun ama son bir dileğim var senden su gaybana dünyada varını yogunu al hepsini al da ! beni benimle bırak beni benimle bu cehennemde ruhumdan senden cok uzak yabancıyım senin cennetine al bu dünya al senin olsun ne olur benden artık uzak dur bir günahın varsa işledigim o benim borcumdur sen varını yogunu al hepsini al da!
-manga- | |
|
| |
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 1:29 pm | |
| Tüm şehir ağLadı sen gittin diye... MECBUR MUSUN HEP EN UZAĞA GİTMEYE..?!?!?! | |
|
| |
mirza(: Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 1:30 pm | |
| | |
|
| |
buzul prensesi Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 1:34 pm | |
| hergün unuttum diyorum artık bitti bugün yepyeni bir gün sonra küçük bir bakışın senin küçücük bir gülüşün alevlendiriyor külleri soranlara unuttum diyorum adı neydi hatırlamıyorum ben artık sevmiyorum yalan ama öyle demiyor içim susmuyor susmuyor kalbim hala deli divaneyim nereye gitsem ne yapsam herşeyde sen güzelde ve çirkinde güzelde sevgin var insafsız çirkinde koyup gidişin sevmiyorum deyişin | |
|
| |
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 2:56 pm | |
| şydert'in intikamını aldın galiba :D:D tm ark sınız ama üstüme gelmeyiiiin üüüüüüüüü ebru yaaaaa şnlara bişey söyleee snce hayırmıdır | |
|
| |
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 3:11 pm | |
| found myself today Oh, I found myself and ran away But something pulled me back A voice of reason, I forgot I had All I know is youre not here to say What you always used to say But its written in the sky tonight
[Chorus] So I wont give up No, I wont break down Sooner than it seems life turns around And I will be strong Even if it all goes wrong When Im standing in the dark Ill still believe Someones watching over me
Ive seen that ray of light And its shining on my destiny Shining all the time And I wont be afraid To follow everywhere its taking me All I know is yesterday is gone And right now I belong To this moment, to my dreams
[Chorus] So I wont give up No, I wont break down Sooner than it seems life turns around And I will be strong Even if it all goes wrong When Im standing in the dark Ill still believe Someones watching over me
It doesnt matter what people say And it doesnt matter how long it takes Believe in yourself And youll fly high And it only matters how true you are Be true to yourself and follow your heart
[Chorus] So I wont give up No I wont break down Sooner than it seems life turns around And I will be strong Even if it all goes wrong When Im standing in the dark Ill still believe That I wont give up No I wont break down Sooner than it seems life turns around And I will be strong Even when it all goes wrong When Im standing in the dark Ill still believe That someones watching over Someones watching over Someones watching over me (Yeah yeah, oh oh) Someones watching over me | |
|
| |
césarét hayLazı Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 209 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 30 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 5:23 pm | |
| Bagla kemeri ve kalkma dedi hostes Benimle konusmayin almadan abdest Sana haber vermeden yazdi kontes Buydu iste disleri çürüten tez Ressam insan çizdi portre, Kanter içinde içimdeki Dante Koca dünyada kanim 1 litre ana yemek nerde baydi antre
Dünya beni sevmiyor, yaptiklarimi hiç begenmedi ne yapsam yetmiyor, hep yetersizim, benim anilarim Karanlik, tafraci herkes, merkes kaprisle yönetilir çtenlikler muamma, benle doldu feza çok yorgunum Ver bir fasila, ferda fena | |
|
| |
sürur-u sine Admin
Mesaj Sayısı : 1280 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 7:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 8:18 pm | |
| Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi Sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz Aklımın ipinin ucuda kaçmış, timsah katreleri boşalsın Bir iki damla hiç değersiz Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev nam-ı-değersiz Gece-gündüz ömürden yontar dünya dönmez yarensiz | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 8:25 pm | |
| Ben oyuncak değilim Ben kırılgan biriyim Neden beni bulur hep bu ayrılıklar Bende birgün gülecek miyim Ben huzursuz biriyim Ben sulugözün tekiyim Neden sana düşer hep bu ayrılıklar Yoksa birgün dönecek misin Yalansın sende diğerleri gibi ağır yalan Geri dönmeye yüzün var mı Bu kadar kolay mı Geçmişe dönüp ağlasan bu adam buna kanar mı Dönmeye yüzün var mı Bu kadar kolay mııı Sarılıp ağlasan bu adam buna kanar mı | |
|
| |
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 9:07 pm | |
| Aldanışlar orada kaldı, aldatıldın ahın vardı, aldatıldım ahım aldı, yalvarıldım vahım oldu, aldanışta masum oldun, yalvarışta yüzüm soldu. dikene battı yalanın ağzı, yatsılarda mumlar öldü. düşümü böldü sevgi çölünün ölüme çeken o kavuran nefesi, akşamında leşime baktım, peşime takılan adını kazıdım, ümidi çaldım, ahı yanıma vardı, vahımı şarkı yaptım, dinledikçe ağladım, gözyaşım!... insan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu. yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü, çevirdim yüzümü, dostumundu teklif, düşmanındı ısrar, acaba nereye kadar sürer bu tekrarlar. yalanlara radar olsan neye yarar, zararın dönüşü kârın el mi sallar? batan güneş yine doğar. batan gemi yatan mezar, azar azar kazar mezar, kumar umar arar, yazar kader kime çıkarsa bahtı tahtı kapar, tanrı bunu hep yapar. salla gitsin arzular gemiler zaten batık, yolla gitsin mektuplar adresin mi kayıp? zorla güldü âmâlar ağlamak mı ayıp? korla yandı umutlar geçen dünü sayıp, yor ki aklını hakkını sorgula düne bakıp? sagoooo | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 9:28 pm | |
| Otobüs geçse üzerimden sevinir alkışlar tümü birden Ben ne kadar kötü bir kızmışım Şüphe gibi gafilin içine sızmışım Bir mürşid-i kamil arıyor gözlerim bitkin Dünyaya isteksiz..Her etkiye tepkisiz..
Kim kızların iyisi?Ben Olduğun gibi görün ah sen Yürüdüm o yolu ben Sen sırf kendini beğen
Kim kızların iyisi?Ben Onların sessizi , bu yakanın delisi Bir 80’ler serisi
Kim dünyaya reis ki be Al kullan tepe tepe , Dünyalık lazım neme? Duyduk duymadık deme ..
KoLoooOOOoooo
En son sürur-u sine tarafından Salı Haz. 30, 2009 9:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 9:31 pm | |
| off ebru abla çok "şkr"sin yhaaa | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| |
| |
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Haz. 30, 2009 9:34 pm | |
| saolll | |
|
| |
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Çarş. Tem. 01, 2009 11:37 am | |
| Ben yakın sen uzak, ya sen yakınlarımda ben ırak, Masiva bırak direk bileklerimden. Rayihamı miske bezemek elzem, ben sözümden dönmem. Aynalarımı çatlattım ben, darmadığın tuzla buz oldu içim, Lakin ucuz atlattım ben. Ya sen; terazilerce altın yüklenmiş gibisin, Ah sen bir bilsen.. Keşke bilselerdi; herkesin tek hakkı var, Ömrü altın sepeti sanma, sepete konulan, En sonunda ruhsuz bir ceset olur sonunda. Beklediğin bir medet olur dünya, Ölüm üzerinde bir iki anlık misafirdir ömür. Bu neşenin sonudur elbet derin bi baş ağrısı, Kahkahalar bugün senin, peki ya bundan sonrası? Gün geçer ve dost göçer; azdır yandaş sayısı, 1 Ocak kışında gözün uzaktan izler mayısı.
Nakarat Ben yakın sen uzak, ya sen yakınlarımda ben ırak, Ansızın sızım yakardı en derinden. Sana her kavuşmam elzem, Ben bu yangını söndürmem. Herkesin tek hakkı var, Hem halime sorsalar anlar, beni yangın paklar. Kor alır canım ağlar yetmez binbir ah..
2.Bölüm Burası misal ülkesi masal misali bizler hayal kafilesi, Her daLım çiçeklerim annesi. Ver bana beni geri kendimden kaldım beri. İçim hasret yeri küheylan kaldı bi kemik bir deri. Bir nefisle yıllar aldı kavgam, Kulak deldi argom, Yeni bir umut kapına vardı Sagom. Nasihatimin yanında hafif kalır domdom, Neden her gece kafan zom, ateş barut misali sonun bom! Ben yakın sen uzak ya sen yakınlarımda ben ırak, Ne yol katetmeliymişim meğer düşümden, Yakınlarında olmak istemedir içten, feryadıma gizlendim. Herkesin tek hakkı var, Hem haLime sorsalar anlar, beni yangın paklar. Kor alır canım ağlar, yetmez binbir ah..
Nakarat] Ben yakın sen uzak, ya sen yakınlarımda ben ırak, Ansızın sızım yakardı en derinden, Sana her kavuşmam elzem, Ben bu yangını söndürmem. Herkesin tek hakkı var, Hem halime sorsalar anlar, beni yangın paklar. Kor alır canım ağlar, yetmez binbir ah..
~o~sAGoPA kaJmEr~o~ | |
|
| |
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Çarş. Tem. 01, 2009 11:39 am | |
| Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık bir beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok
Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun Her yiğit gibi benimki de meydanda MaNgA--- | |
|
| |
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Çarş. Tem. 01, 2009 11:43 am | |
| Simon: ITS KINDA FUNNY HOW LIFE CAN CHANGE CAN FLIP 180 IN A MATTER OF DAYS
Anthony: SOMETIMES LOVE WORKS IN MYSTERIOUS WAYS ONE DAY U WAKE UP GONE WITHOUT A TRACE
Lee: I REFUSE TO GIVE UP I REFUSE TO GIVE IN YOUR MY EVERYTHIN I DONT WANNA GIVE UP I DONT WANNA GIVE IN OOOH SO EVERYBODY SING
All: ONE LOVE FOR THE MOTHER'S PRIDE ONE LOVE FOR THE TIMES WE CRIED ONE LOVE GOTTA STAY ALIVE...I WILL SURVIVE
ONE LOVE FOR THE CITY STREETS ONE LOVE FOR THE HIP HOP BEATS ONE LOVE OH I DO BELIEVE ONE LOVE IS ALL WE NEED
Duncan: LATE AT NIGHT I'M STILL WIDE AWAKE FEELIN THIS IS ONE MORE THAN I CAN TAKE
Anthony: I THOUGHT MY HEART COULD NEVER BREAK NOW I KNOW THATS ONE BIG MISTAKE
Lee: I REFUSE TO GIVE UP I REFUSE TO GIVE IN YOUR MY EVERYTHIN I DONT WANNA GIVE UP I DONT WANNA GIVE IN EVERYBODY SING
All: ONE LOVE FOR THE MOTHER'S PRIDE ONE LOVE FOR THE TIMES WE CRIED ONE LOVE GOTTA STAY ALIVE...OHHHH I WILL SURVIVE
ONE LOVE FOR THE CITY STREETS ONE LOVE FOR THE HIP HOP BEATS ONE LOVE OH I DO BELIEVE ONE LOVE IS ALL WE NEED
BABY JUST LOVE ME LOVE ME LOVE ME BABY JUST HOLD ME HOLD ME HOLD ME OOOOH LOVE ME LOVE ME LOVE ME OH YEAH..ONE LOVE BABY JUST LOVE ME LOVE ME LOVE ME BABY JUST HOLD ME HOLD ME HOLD ME OOOOH LOVE ME LOVE ME LOVE ME
ONE LOVE FOR THE MOTHER'S PRIDE ONE LOVE FOR THE TIMES WE CRIED ONE LOVE GOTTA STAY ALIVE...OHHHH I WILL SURVIVE
ONE LOVE FOR THE MOTHER'S PRIDE ONE LOVE FOR THE TIMES WE CRIED ONE LOVE GOTTA STAY ALIVE...OHHHH I WILL SURVIVE
ONE LOVE YEAH
*bLue* | |
|
| |
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Çarş. Tem. 01, 2009 11:45 am | |
| Bugün çok yorulmuşsan Her yerde arayıp Yine de bulamamışsan O seni unutmuş Sen unutamamışsan Kalbinin kuşu uçmuş Sen tutamamışsan
Haydi gel Derdini al da gel Bu evrende bir tozsun Tarih seni unutsun Haydi gel içelim | |
|
| |
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Çarş. Tem. 01, 2009 11:47 am | |
| Yeni verdiğin sözler yalanlarının Her yeni gülümseyiş göz yaşının Her yeni küçük adım uzak diyarların Sebebi değil mi
Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa Suç değil mi Nasıl dayanır yüreğim seni onla görmeye Nasıl değdi ellerin onun ellerine
Git bir daha dönme geri İstemem bundan gayri ellerini Git yollar senin olsun yıllarım Bana kalsın bırak benii
Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa Suç değil mi Nasıl dayanır yüreğim seni onla görmeye Nasıl değdi ellerin onun ellerine
Git bir daha dönme geri İstemem bundan gayri ellerini Git yollar senin olsun yıllarım Bana kalsın bırak benii
İrem | |
|
| |
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Çarş. Tem. 01, 2009 11:48 am | |
| Aynaya baktım senden ötesi yok aynayı sev Radyoda sevdiğin şarkı çalmış radyoyu sev Kalbini baktığın kadın başkasınınmış iyimi Git patlat bu kafayı şimdi Git patlat bu kafayı şimdi
Bazen herkesten sıkıldığım oluyor Fişi çek git dükkanı kapatasın geliyordur Kavgası tasası savaşı aşkı derdi
Ah be kardeşim başın öne geldi Ah be kardeşim başın öne geldi Ah be kardeşim başın öne geldi | |
|
| |
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Çarş. Tem. 01, 2009 11:51 am | |
| aşk bir hastalıkmış sanki seni bende hapsetti yüreğim kilitli ben odamda kokunla şimdi konuştum duvar sesizdi adın nefesimdi buralar şimdi yangın yeri yokluğun yangının alevi söyle gitmenin sebebi neydi gözlerimi kapatsam yüzünü görür müyüm gündüzleri uzatsam geceler bi kördüğüm kapıları kapatsam yalnız üşür müyüm bi kuş olupta uçsam üzerine süzülür müyüm | |
|
| |
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Çarş. Tem. 01, 2009 8:50 pm | |
| Hiç özlemediğim kadar özlüyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama ben sadece senle mutluyum Ah şu gönül gözünden görmek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum
Beraber uyansak,bütün gün sarılsak Bana yetmez,o ana dünyaları değişmem
Küçücüğüm her şeyim Ne olur çok uzaklara gitme Gidersen öleceğim Karanlığa döneceğim ooo oooo | |
|
| |
| dinlediğin şarkıdan bi bölüm | |
|