| dinlediğin şarkıdan bi bölüm | |
|
+4sukut-u hayal (: Maide :) sürur-u sine buzul prensesi 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Perş. Tem. 02, 2009 1:44 pm | |
| nasip olsun en güzel aşktan bize adımız birer hastaya çıktımı yüze bakan yok . sanıyorlar diz çöker aşk önümüze bu zamanlar fazla gezenlere vize veren yok. hayat beni neden yoruyorsun, madem çok günah,oyunu sen bozuyorsun. sebebi çook....
şeytan diyor ki yanaş şuna, adını anma sataş şuna, deli kader seni karşıma, çıkaracak mı bilen yok can üzülür buna taş değil, çekilecek gibi aşk değil, bu gönül her şeye aç değil, doyuracak mı bilen yok .
~~serdar ortaç~~ | |
|
| |
césarét hayLazı Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 209 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 30 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Perş. Tem. 02, 2009 6:29 pm | |
| Lolipop sekerleriyle 18'ine kadar flörtsün ve mahluk söyle adin nedir? Kaç harften olusuyosun? Kaçın sesli? Kaçın sessiz? Kaç davranış sergiledin? Kaçı yerli? Kaçı yersiz?
Koş saraylarima bulabilirsen beni Konuş ve dertleş eskisi gibi Bul seni getir bana hediyem ol Aklımın odaları senle doldu taştı | |
|
| |
sukut-u hayal Üye
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Cuma Tem. 03, 2009 10:25 pm | |
| daha dün annemizin kollarında yaşarken çiçekli bahçemizin yollarında koşarken şimdi okulle olduk sınıfları doldurduk sevinçliyz hepimiz yaşasın okulumz :: | |
|
| |
sürur-u sine Admin
Mesaj Sayısı : 1280 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm C.tesi Tem. 04, 2009 11:28 am | |
| Bir kuru sözle gönül alana Bir kuru dalla çiçekle gelene Gitti gidiyor yaralı yüreğim Gitti gidiyor kanadından tut
A benim gözleri görmeyenim A benim kadrimi bilmeyenim A benim hasreti bitmeyenim Beni ellerinle ellere gönderme
Ahh anam garip anam
Ne sarayda ne handa Bir zalim ocağında sevdam ağlıyor
| |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Paz Tem. 19, 2009 1:27 pm | |
| I won't hesisate no more, no more It cannot wait I'm sure There's no need to complicate Our time is short This is our fate,I'm yours... | |
|
| |
CaN Üye
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Perş. Tem. 23, 2009 8:35 pm | |
| Benim adım EbruLi biraz gerçek biraz rüya Yalanımı sevsinler yalansız dönmüyor dünya Benim adım EbruLi biraz gerçek biraz rüya Yalanımı sevsinler aşksız dönmüyor dünya... | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Perş. Tem. 23, 2009 8:37 pm | |
| Ne dediysem bir bir hepsi çıktılar Üzerimden güldü geçti martılar Bu aşk böyle yürümez sandım içime kapandım Soğudum soğudum soğudum ısıttı şarkılar Oldum olası sevmez kalbim matemi Hiç gerek yok suç sende mi ben de mi
Bu aşk böyle yürümez sandım içime kapandım Sevmenin adaleti yokmuş anladım
Gelme istemezsen Yorgun düştüm yüreğim sana kırgın İnandır bu son olmayacaksa Gelme istemem | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Perş. Ağus. 13, 2009 11:46 am | |
| Ne güzel süpriz bu böyle Hoşgeldin Boşver çabalama konuşmak zorunda değilsin Hem hareketlerinden küçücük mimiklerinden Kalbini okurum ben Bütün gün yataktaydım yüzümde yastık izi Seninse geçmişinde binlerce ağır yenilgi Çok şaka yaptıysam aslında korktuğumdan Beni zaten tanırsın sen
Derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla Zaten aşk kötü bir şaka anlamaya çalışma Her güzel şey bitermiş Aşk nedensiz sevmekmiş... | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Perş. Ağus. 13, 2009 11:42 pm | |
| Den derdimi hangi dağa Yüreğimi hangi suya... Diyemiyorum Sen benimsin bahar gözlüm Yarınlarda ikimizin yürüyoruz... Turnalar sevdiğim o... Turnalar sevdiğim o... | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Perş. Ağus. 20, 2009 4:23 pm | |
| Sır olup kaldın Nerde bulamam izini Yokluğundan usandım Ne olur duyur sesini Bi dilek tuttum Yıldızların ışığında Sen diye diye avundum Geldin rüyalarımda İnsafa gel al yanına Yaşıyorsam aşk sebebim Durmadın yürüdün kanıma Dön gel affettim Yüreğim ağır ağrısına Dayanırsam aşk sebebim Ödedim düşeni payına Dön gel affettim | |
|
| |
_yolcu_ Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Eyl. 01, 2009 7:14 pm | |
| kim demişki benim sana hiç ihtiyacım yok diye benim sana havadan sudan daha çok ihtiyacım var sen bambaşka bir güzelsin bu canıma can verirsin.. uykucu olmasan anlican da | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Eyl. 07, 2009 9:14 pm | |
| Ne başkası oldu ne de olacak Sen çalmazsan kapım açılmayacak Şimdi içimde yanan bu ateş Sanmaki bir son bulacak Hiç utanmam gülüm divaneyim Parçalanmış dünyam viraneyim Seni herşeyden çok çok istedim Vuruldum avareyim Ne olurdu benim olsan Şu yaralarımı sarsan Bıktım artık yol almaktan Önüme çıkıp durdursan... Gidiyorum buralardan Tğm rüzgarlar senin olsun Benden ayrı rüyadasın Dilerim birgün uyanırsın...(uykucu ) | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Cuma Eyl. 11, 2009 11:57 am | |
| Ben senin terk ettiğin hayatla hala Üstümde kokun inatla burda Bazı şeylerden hemen kurtulmakla Bi günaha ortak olmak Bi büyük destana ihanet Hatta bi cinayet aynı galiba Sana ilk gün söylediğim bugün gerçek oldu Yanyana iki can hiç tanışmıyor gibi Dost kalmayı bilen Hİç aşık olmuş mu Kafamda böyle sorularla... Nerden nereye ahh.. aşkım Bizden geriye kalana bi türlü alışmadım Sen dön geriye diye yokluğunla tanışmadım Nasıl olur diye diye elimden kayıyor göre göre... | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Cuma Eyl. 11, 2009 1:28 pm | |
| Hadi bir şeyler söyle Çocuk gözlerim dolsun İçinden git diyorsun duyuyorum gülüm Gideceğim bu son olsun Yanımdasın susuyorsun Susuyor konuşmuyorsun Bakıyor görmüyorsun Dokunsan donacağım İçimde intihar korkusu var Bir gülsen ağlayacağım Bir gülsen kendimi bulacağım Depremler oluyor beynimde Dışarda siren sesi var Her yanımda susmuş İnsanlar susmuş İçimde ölen biri var... | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Cuma Eyl. 11, 2009 1:36 pm | |
| Ela gözlü benli dilber sende olasın benim gibi Zülfün sökük boynun bükük Sende olasın benim gibi Bahçende güller bitmesin Kapından hekm geçmesin Dalında bülbül ötmesin Sende olasın benim gibi Gel yanıma sarıl bana Ela gözlüm yandım sana... | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Eyl. 14, 2009 4:37 pm | |
| Kuşkularıma bir kuş kondu Saçlarımda kış soludu Hınç kuruttu mutluluğumu Tırs bu kez bu hırs sorunlu Hayat zulümlü kader oyunlu Kim yerlerden toplayacak sürgün kader yorgununu Her işte bir hayır ve hayırda bir de şer yatılıdır Terim işimin kanıtıdır Peynirimde gözü olan karga kanatların elimle kırılır Üzüntülerimi paketlesinler söyle fiyatı kaç mangır? Kırık hayaller kaç satır Bana küfreder gözlerin dudakların yardım yalvarır Hırslarınızın yıprantısı yüzlerinizden yansır Benden firari bu sır Ben yapmadan önce kendi gölünde salını batır Günahlarımı taşıyanın adı hamal değil melekti Saflığında lekeydim af buyur zaman bir hayli geçti Yunus şıkkı seçti Üç yanlışım bir doğrumla çekti gitti Bütün hikayem burda bitti Beyâban barânın yaşı gözümün özü bednam salmış Hüzünümün yüzü gülsün Ahvalim suskun dokunan bana mendil tutsun Beyâban fırtınan beni kavurur Gözyaşım kum olur dağılır kumuna tozuna karışır Biraz merhamet eyle etme eyleme... Yüreğimin tel örgüsünüm paramparça eden haydut Pusuda bekler yüzüme bakar nemrut Sedamla gecenin örtüsünü yırttım dilini tut Şüphelerim seslendikçe geçilemeyecektir benim hudut Bak bak güneş parlaklığıyla yüce Deniz dalgalarıyla ulu Heybetimin rüzgarıyla söğütçesine titredi Rabbin kulu Göğe açılan iki elim bil ki birdir yolu biir | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Eyl. 14, 2009 5:01 pm | |
| Söyleyin ona kardeşin özler seni Konuğu oldun düşlerinin İkram edermiş sana hasretlerini Billuru oldun gözlerinin
Ah diyor deyin ah bende olabilsem şimdi kardeşimin yanında Sarılsam ona ve yüzüm sürüversem Komşu olsam inci tahtına | |
|
| |
_yolcu_ Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Eyl. 14, 2009 9:54 pm | |
| evvel zaman içinde masal olduk masal olduk yinneeeeee.. | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Ptsi Eyl. 14, 2009 9:58 pm | |
| Yandırdın kalbimi ama,ey kaşları keman,bu derdime inan yâââr Sensiz yaşamak imkansız,Ey sevgili canan bu derdime inan... | |
|
| |
_yolcu_ Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Perş. Eyl. 17, 2009 6:56 pm | |
| nasıl inanırım sana bu yürek ağır bana sevgin öyle uzaklarda nefes alsanda yanımda bu aşk fazla sana.. | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Perş. Eyl. 17, 2009 7:06 pm | |
| Hasretler ayrılıkla başlar Yanar yürek sessizce ağlar Bütün anılar canlanıverir Sanki bitmemişler gibi Yolu gözlenen giden sevgili Geri dönecek gibi
İçin için har gibi Kaplar bütün benliğini Bir garip olursun bunun ardından Bazı bir rüzgar gibi Eser ayrılık yeli Giden sevgilinin ardından Ah ayrılık... Ah ayrılık..Aman.. amann... | |
|
| |
_yolcu_ Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Cuma Eyl. 18, 2009 11:54 pm | |
| ister güneş ol yak beni yağmurum ol ağlat beni aklım başka duygularım başka yerde....
yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık pişmanlığım nefret olmaz, öfke olmaz senden daha güçlü bir hasret bulunmaz
((:
| |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Eyl. 22, 2009 2:38 pm | |
| Gel bana sor bana sevgi bu mu diye Girsene kalbime düşmüşken eline Boşveren boşgezen olsanda bana ne Ben sevemem kimseyi senin yerine Baksana talihe mal verir kimine Seni vermiş benim gibi birine Yandı yandı içim yandı İçti aşkı kanmadı Kalbimin istediğini almak nasip olmadı Aşkta yatır gibisin ya hani bana Gel bu gece sakın kalmasın yarına Sar beni sarmala verme başkasına Kördüğüm ol benimle sakın açma | |
|
| |
(: Maide :) Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 276 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 31 Nerden : Antalya/merkez
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Eyl. 22, 2009 8:37 pm | |
| Hani sen hep yanımda olacaktın Hani ellerimi bırakmayacaktın Hani hep yanımda kalacaktın Bıraktın sen şimdi yalnız kalacaksın
Kara toprak gibi, gökte yıldızlar gibi Annemin sıcak kucağı gibi, arkadaş dost Baba öğüdü gibi, ihtiyacım var sana Ne olur anla beni...
"Ağlamaktan kurudu gözyaşlarım Yine de aynı yerde, bekliyor olacağım Belki sensiz ve sessiz, kalacağım Ama hala seni seviyor olacağım"
Kara toprak gibi, gökte yıldızlar gibi Annemin sıcak kucağı gibi, arkadaş dost Baba öğüdü gibi, ihtiyacım var sana Ne olur anla beni... İRemmM | |
|
| |
sürur-u sine Admin
| Konu: Geri: dinlediğin şarkıdan bi bölüm Salı Eyl. 22, 2009 8:57 pm | |
| Bugün çok yorulmuşsan Her yerde arayıp yinede bulamamışsan O seni unutmuş sen unutamamışsan Kalbinin kuşu uçmuş Sen tutamamışsan Haaaaydii geeeel içelim | |
|
| |
| dinlediğin şarkıdan bi bölüm | |
|